A képzés óraszáma: 140 óra (Elmélet - 65 óra, Gyakorlat - 75 óra)
Megengedett hiányzás: Az óraszám 20%, azaz 28 óra.
Szakács szakképesítéssel rendelkező személyek, akik felnőttképzés keretében fel kívánnak készülni diétára szoruló(k) számára történő ételkészítésére.
A Diétás ételkísző képzés célja:
A diétás ételkészítési követelményeknek megfelelően a képzésben részt vevő személy ismerje meg a diétás ételek receptúráit és az Egységes Diétás rendszer (EDR) ismereteire alapozva képes legyen a dietetikus által összeállított étrendet elkészíteni.
A képzés sikeres elvégzését igazoló tanúsítvány a képzésben részt vevő személyek számára igazolja, hogy szakértelemmel és gyakorlati tudással rendelkeznek a diétás ételkészítés területén.
A képzés során megszerezhető kompetenciák: