Képzés díja: Személyre szabott árainkról és kedvezményeinkről érdeklődj kollégáinknál!

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó OKJ Képzés

OKJ szerinti azonosítószáma: 31 541 12
Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000207/2014/A069
A tanfolyam ára:

A szakképesítés szintje: alsó középfokú részszakképesítés
A szakképesítés tanulmányi területe: Élelmiszergyártás (541)
A szakképesítés típusa: részszakképesítés
Szakmacsoport: Élelmiszeripar

Elmélet/gyakorlat aránya: 30%-elmélet, 70%-gyakorlat
A képzés óraszáma: 240 óra (Elmélet: 72 óra, Gyakorlat: 168 óra)

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó - OKJ Képzés, Tanfolyam, Vizsga - M-STÚDIUM

A szakképesítéssel betölthető munkakörök:

  • Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó tartósító
  • Gyümölcsfeldolgozó
  • Káposztasavanyító
  • Savanyító
  • Zöldségszárító
  • Zöldségfeldolgozó
  • Autoklávkezelő, konzerváló
  • Gyümölcslékészítő
  • Élelmiszer-, italgyártó gép kezelője
  • Konzervipari nyersanyag feldolgozó
  • Konzervpasztörizáló
  • Szörpfőző
  • Szörpkészítő
  • Szörpmester

Jelentkezés Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó képzésre


A jelentkezési lap kitöltése és elküldése még nem jár kötelezettséggel!
A részletes adatokat a Felnőttképzési szerződés tartalmazza


Kérem a neved!

Nem valós e-mail cím!

Kérlek, add meg a címedet!

Telefonszám! (pl: 203456789 vagy +36-20/123-4567)

Kérlek fogadd el az Adatvédelmi nyilatkozatot!

A Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:
A zöldség- és gyümölcsfeldolgozó feladata a különböző zöldség- és gyümölcskészítmények technológiai műveleteinek szakszerű, önálló, gazdaságos végrehajtása a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.

A Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó szakképesítéssel rendelkező képes:

  • alapanyagokat (zöldség, gyümölcs) átvenni, minősíteni, tisztítani, kezelni, minőségét ellenőrizni, tárolni, előkészíteni,
  • zöldségkonzerveket gyártani,
  • gyümölcsbefőtteket készíteni,
  • lekvárokat, szörpöket, pulpokat, velőket előállítani,
  • aszalni, szárítmányokat készíteni, savanyítani,
  • gyártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatokat elvégezni, a késztermékeket ellenőrizni és minősíteni,
  • technológiai berendezéseket, gépeket beállítani, üzemeltetni, tisztítani,
  • üzem víz- és energiagazdálkodását megszervezni,
  • melléktermékeket, hulladékokat kezelni,
  • munkafolyamatok munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai szabályait betartani és betartatni,
  • vállalkozást indítani, működtetni, termékeket értékesíteni.

A Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó képzés megkezdésének szükséges feltételei:

  • Bemeneti kompetenciák: aiskolai előképzettség hiányában a képzés megkezdhető a 3. mellékletben az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: nincs
  • Előírt gyakorlat: nincs
  • Pályaalkalmassági követelmények: nem szükségesek
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükségesek
  • Szintvizsga: nincs

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó Képzési Modulok listája:

  • 10902-12 Zöldség-, gyümölcsfeldolgozás
  • 10890-16 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó OKJ Vizsga feltételei:

  • Valamennyi modulból a modulzáró vizsga eredményes letétele.
Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó képzés részletes, törvényileg meghatározott ismertetőjét az alábbi dokumentum tartalmazza. Forrás: nive.hu

Árgarancia

Az ár a képzés teljes költségét jelenti, mely tankönyvvel, jegyzettel és vizsgadíjjal együtt értendő! Egyes képzéseink esetében munkaruha illetve további szükséges eszközök is a feltüntett árak részét képezik!
További költségek felmerülése az M-STÚDIUM-nál nincs!

 

Kérdésed van? Hívd munkatársainkat, akik készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre a képzések, tanfolyamok, vizsgák vagy a szervezéssel kapcsolatban!

Oktatásszervező
+36303858917
Oktatási referens
+3672475056
Iroda
7370 Sásd, Kolozsvár u.14.
E-mail
megyeri.marcsi@mstudium.hu