Képzés díja: Személyre szabott árainkról és kedvezményeinkről érdeklődj kollégáinknál!

Teammunka a szükségletfelmérés után Pontszerző Képzés

Szociális ágazat
Felnőttképzési nyilvántartási szám: T-01-088/2015
A tanfolyam ára:

Továbbképzési pontérték: 40
A képzés óraszáma: 40 óra
Helyszín: 22 fő résztvevőtől, az ország bármely pontján megszervezzük a képzést!

Teammunka a szükségletfelmérés után - OKJ Képzés, Tanfolyam, Vizsga - M-STÚDIUM

A továbbképzési program célcsoportja:

  • szakdolgozó
  • középvezető
  • magasabb vezető
  • tanácsadó

Jelentkezés Teammunka a szükségletfelmérés után képzésre


A jelentkezési lap kitöltése és elküldése még nem jár kötelezettséggel!
A részletes adatokat a Felnőttképzési szerződés tartalmazza


Kérem a neved!

Nem valós e-mail cím!

Kérlek, add meg a címedet!

Telefonszám! (pl: 203456789 vagy +36-20/123-4567)

Kérlek fogadd el az Adatvédelmi nyilatkozatot!

A program célja:
Ismeretszerzés a teammunkáról, a teamben való együttműködésről, a team külső és belső kommunikációjáról és az esetkezelésről.

A program által közvetlenül érintett ellátotti csoport (ok): 
családsegítés, idősek otthona, pszichiátriai betegek otthona, szenvedélybetegek otthona, fogyatékos személyek otthona, pszichiátriai betegek rehabilitációs intézménye, szenvedélybetegek rehabilitációs intézménye, fogyatékos személyek rehabilitációs intézménye, idősek klubja, gondozási központ, fogyatékosok nappali intézménye, szenvedélybetegek nappali intézménye, pszichiátriai betegek nappali intézménye, időskorúak gondozóháza, fogyatékosok gondozóháza, pszichiátriai és szenvedélybetegek átmeneti otthona, pszichiátriai betegek lakóotthona, fogyatékos személyek lakóotthona, egyéb: egészségügyi alapellátásban dolgozók, kórházi dolgozók, önkormányzatokban/járási hivatalokban, önkormányzattal alapellátási feladatokra szerződésben álló civil és egyházi szervezetek, önkéntesek

A képzés célja:

A program megismerteti a résztvevőket a teamben való gondolkodással, tevékenykedéssel, szakmai feladatellátással és együttműködéssel. Továbbá utat mutat a szükségletfelmérést követő mindennapi élethez, az egyéni szolgáltatási terv elkészítéséhez és annak megvalósításához.
A résztvevők a képzés során konkrét esetleírásokból kiindulva gyakorlatiasan megközelítve sajátítják el a dokumentációs és adminisztrációs feladatokat. Megismerkednek a teamben való részvételhez szükséges szakmai kompetenciákkal.
Mivel a képzés hangsúlyozott célja a teamben való gondolkodás és tevékenykedés, ezért a képzés egésze során meghatározó az eset- és gyakorlatközpontúság.

A képzés hozzájárul a team működéséhez és működtetéséhez szükséges szemléletváltozáshoz, kompetenciák meghatározásához, külső és belső kommunikációhoz.

 

Szociális Ágazati Pontszerzős Képzés Vizsga feltételei:

  • Valamennyi modulból a modulzáró vizsga eredményes letétele.

Árgarancia

Az ár a képzés teljes költségét jelenti, mely tankönyvvel, jegyzettel és vizsgadíjjal együtt értendő! Egyes képzéseink esetében munkaruha illetve további szükséges eszközök is a feltüntett árak részét képezik!
További költségek felmerülése az M-STÚDIUM-nál nincs!

 

Kérdésed van? Hívd munkatársainkat, akik készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre a képzések, tanfolyamok, vizsgák vagy a szervezéssel kapcsolatban!

Oktatásszervező
+36303858917
Oktatási referens
+3672475056
Iroda
7370 Sásd, Kolozsvár u.14.
E-mail
megyeri.marcsi@mstudium.hu