Képzés díja: Személyre szabott árainkról és kedvezményeinkről érdeklődj kollégáinknál!

Másképp másként, nem „betegség” az ételallergia – Tejfehérje, tejcukor érzékenyeknek

Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000207/2014/D009
A tanfolyam ára:
A képzés szintje: saját programok
A képzés tanulmányi területe: Vendéglátás-turisztika

A képzés óraszáma: 25 óra (11 óra elmélet, 14 óra gyakorlat).

Másképp másként, nem „betegség” az ételallergia – Tejfehérje, tejcukor érzékenyeknek - OKJ Képzés, Tanfolyam, Vizsga - M-STÚDIUM

Jelentkezés Másképp másként, nem „betegség” az ételallergia – Tejfehérje, tejcukor érzékenyeknek képzésre


A jelentkezési lap kitöltése és elküldése még nem jár kötelezettséggel!
A részletes adatokat a Felnőttképzési szerződés tartalmazza


Kérem a neved!

Nem valós e-mail cím!

Kérlek, add meg a címedet!

Telefonszám! (pl: 203456789 vagy +36-20/123-4567)

Kérlek fogadd el az Adatvédelmi nyilatkozatot!

A Másképp másként, nem „betegség” az ételallergia – Tejfehérje, tejcukor érzékenyeknek képzés rövid, jellemző leírása:
A képzésben résztvevő szerezzen gyakorlatot a tejfehérje és tejcukor érzékenyek számára történő ételkészítésben. A célcsoport azok köre, akik tapasztalatot kívánnak szerezni a korszerű ételkészítésben a tejfehérje, a tejcukor érzékenyek számára.

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • Szakmai kompetenciák:
    • Felismerni a táplálékallergia (tejfehérje és tejcukor érzékenység) jellemző tüneteit, kezelését
    • Felismeri a a tejfehérje mentes a tejcukor mentes élelmiszereket jelölésük alapján
    • Kezelni a tejfehérje illetve tejcukor érzékenység miatt beilleszkedési problémákkal küzdő egyéneket, segíteni őket a szociális juttatások és kedvezmények igénybe vételében
    • Hasznosítani a Táplálékallergia és Táplálékintolerancia Adatbankbókl nyerhető információkat
    • A diéta során felhasználható, illetve nem használható (tilalom vagy korlátozás alá eső élelmiszerek, adalékanyagok) alapanyagok kiválasztására, figyelemmel az E-számok jelentésére is
    • A laktózmentes ételek megfelelő elkészítésére
    • A tejfehérje mentes ételek megfelelő elkészítésére
    • Alkalmazni a gluténmentes főzési fortélyokat
    • Alkalmazni a laktóz-, illetve tejfehérjementes sütési technikákat
    • Alkalmazni és betartani a diétás ételek receptúráját
  • Személyes kompetenciák:
    • Elhivatottság, önállóság, precizitás, kreativitás, pontosság
  • Társas kompetenciák:
    • Nyitottság, motiválhatóság, irányíthatóság, együttműködés, programban való aktív részvétel képessége
  • Módszerkompetenciák:
    • Emlékezőképesség, a környezet tisztán tartása, gyakorlatias feladatértelmezés, személyi és
    • környezeti higiéné biztosítása és betartása

A Másképp másként, nem „betegség” az ételallergia – Tejfehérje, tejcukor érzékenyeknek Képzési Modulok listája:

  • A tejfehérje, a tejcukor allergia
  • A tejfehérje mentes és laktózmentes diétában használatos alapanyagok
  • Diétás ételkészítés főzés
  • Diétás ételkészítés - sütés I.
  • Diétás ételkészítés - sütés II.

A képzés elvégzéséről szóló igazolás kiadásának feltételei:

  • A felnőttképzési szerződésben foglalt kötelezettségek maradéktalan teljesítése a képzésben résztvevő részéről
  • Eredményes házivizsga

Árgarancia

Az ár a képzés teljes költségét jelenti, mely tankönyvvel, jegyzettel és vizsgadíjjal együtt értendő! Egyes képzéseink esetében munkaruha illetve további szükséges eszközök is a feltüntett árak részét képezik!
További költségek felmerülése az M-STÚDIUM-nál nincs!

 

Kérdésed van? Hívd munkatársainkat, akik készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre a képzések, tanfolyamok, vizsgák vagy a szervezéssel kapcsolatban!

Oktatásszervező
+36303858917
Oktatási referens
+3672475056
Iroda
7370 Sásd, Kolozsvár u.14.
E-mail
megyeri.marcsi@mstudium.hu