Képzés díja: Személyre szabott árainkról és kedvezményeinkről érdeklődj kollégáinknál!

Fedezd fel a konyha világát – Az előkészítéstől a tálalásig

Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000207/2014/D006
A tanfolyam ára:
A képzés szintje: saját programok
A képzés tanulmányi területe: Vendéglátás-turisztika

A képzés óraszáma: 40 óra 20 óra elmélet, 20 óra gyakorlat).

Fedezd fel a konyha világát – Az előkészítéstől a tálalásig - OKJ Képzés, Tanfolyam, Vizsga - M-STÚDIUM

Jelentkezés Fedezd fel a konyha világát – Az előkészítéstől a tálalásig képzésre


A jelentkezési lap kitöltése és elküldése még nem jár kötelezettséggel!
A részletes adatokat a Felnőttképzési szerződés tartalmazza


Kérem a neved!

Nem valós e-mail cím!

Kérlek, add meg a címedet!

Telefonszám! (pl: 203456789 vagy +36-20/123-4567)

Kérlek fogadd el az Adatvédelmi nyilatkozatot!

A Fedezd fel a konyha világát – Az előkészítéstől a tálalásig képzés rövid, jellemző leírása:
A képzésben résztvevő szerezzen gyakorlatot az ételkészítésben és étkeztetésben. A célcsoport azok köre, akik szeretnének tapasztalatot szerezni a korszerű ételkészítésben és étkeztetésben.

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • Szakmai kompetenciák:
    • Megfelelően alkalmazni a fűszereket az ízesítéshez
    • Megtervezni a főzés munkamenetét
    • Hatékonyan végezni az előkészítési eljárásokat
    • A gyakorlatban alkalmazni az ételek elkészítésének módjait
    • Célnak megfelelően alkalmazni a konyhában használatos edényeket
    • Alkalmazni az időtakarékos főzési eljárásokat
    • Hatékonyan alkalmazni ebédek és vacsorák készítés módjait és technikáit
    • Változatos reggelik és előételek elkészítésére
    • Élesztővel való kelesztésre
  • Személyes kompetenciák:
    • Elhivatottság, önállóság, precizitás, kreativitás, pontosság
  • Társas kompetenciák:
    • Nyitottság, motiválhatóság, irányíthatóság, együttműködés, programban való aktív részvétel képessége
  • Módszerkompetenciák:
    • Emlékezőképesség, a környezet tisztán tartása, gyakorlatias feladatértelmezés, személyi és
    • környezeti higiéné biztosítása és betartása

A Fedezd fel a konyha világát – Az előkészítéstől a tálalásig Képzési Modulok listája:

  • Ízek és fűszerek
  • Előkészítő eljárások
  • Segítőtársaink a konyhában
  • Gyakorlati tanácsok az ételek elkészítéséhez
  • Időtakarékos főzési eljárások, Különféle tanácsok
  • Reggelik és előételek
  • Ebédek és vacsorák
  • Kelesszünk az élesztővel

A képzés elvégzéséről szóló igazolás kiadásának feltételei:

  • A felnőttképzési szerződésben foglalt kötelezettségek maradéktalan teljesítése a képzésben résztvevő részéről
  • Eredményes házivizsga

Árgarancia

Az ár a képzés teljes költségét jelenti, mely tankönyvvel, jegyzettel és vizsgadíjjal együtt értendő! Egyes képzéseink esetében munkaruha illetve további szükséges eszközök is a feltüntett árak részét képezik!
További költségek felmerülése az M-STÚDIUM-nál nincs!

 

Kérdésed van? Hívd munkatársainkat, akik készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre a képzések, tanfolyamok, vizsgák vagy a szervezéssel kapcsolatban!

Oktatásszervező
+36303858917
Oktatási referens
+3672475056
Iroda
7370 Sásd, Kolozsvár u.14.
E-mail
megyeri.marcsi@mstudium.hu