Képzés díja: Személyre szabott árainkról és kedvezményeinkről érdeklődj kollégáinknál!

Cukrász OKJ Képzés

OKJ szerinti azonosítószáma: 34 811 01
Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000207/2014/A073
A tanfolyam ára:

A szakképesítés szintje: középfokú szakképesítés
A szakképesítés tanulmányi területe: Szálláshely-szolgáltatás, étkeztetés, vendéglátás (811) 
A szakképesítés típusa: Szakképesítés
Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika

Elmélet/gyakorlat aránya: 30%-elmélet, 70%-gyakorlat
A képzés óraszáma: 960 óra (Elmélet: 288 óra, Gyakorlat: 672 óra)

Cukrász - OKJ Képzés, Tanfolyam, Vizsga - M-STÚDIUM

A szakképesítéssel betölthető munkakörök:

  • Cukrász
  • Süteménykészítő
  • Tortakészítő
  • Fagylaltkészítő
  • Marcipánfigura készítő
  • Karamell dísz készítő
  • Bonbonkészítő

Jelentkezés Cukrász képzésre


A jelentkezési lap kitöltése és elküldése még nem jár kötelezettséggel!
A részletes adatokat a Felnőttképzési szerződés tartalmazza


Kérem a neved!

Nem valós e-mail cím!

Kérlek, add meg a címedet!

Telefonszám! (pl: 203456789 vagy +36-20/123-4567)

Kérlek fogadd el az Adatvédelmi nyilatkozatot!

A Cukrász szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:
A cukrász a higiéniai és munkavédelmi előírások betartása mellett cukrászsüteményeket, fagylaltokat, és más hidegcukrászati készítményeket állít elő, figyelemmel azok ízbeli változatosságára, esztétikai megjelenítésére, a vásárlási, megrendelési igényekre.

A Cukrász szakképesítéssel rendelkező képes:

  • saját munkáját megszervezni, a munkájához szükséges anyagmennyiséget felmérni
  • élelmiszer előállítás higiéniai alapkövetelményeinek betartásával korszerű táplálkozáshoz mindjobban igazodó cukrászati terméket készíteni
  • cukrásztechnológiai alapműveleteket végezni
  • cukorkészítményeket előállítni
  • bevonó anyagokat készíteni, felhasználni
  • cukrászati félkész- és késztermékeket készíteni
  • uzsonnasüteményeket készíteni
  • teasüteményeket készíteni
  • kikészített süteményeket készíteni,
  • hagyományőrző cukrászati termékeket eredeti technológiával készíteni
  • nemzetközi trend szerint cukrászati termékeket készíteni
  • fagylaltokat, fagylaltkelyheket készíteni
  • pohárkrémeket, készíteni
  • bonbonokat készíteni
  • tányérdesszerteket készíteni
  • alkalmi díszmunkákat a vendég kérésének megfelelően elkészíteni.

A Cukrász képzés megkezdésének szükséges feltételei:

  • Bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető e rendelet 3 számú mellékletében a Vendéglátásturisztika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában
  • Szakmai előképzettség: nincs
  • Előírt gyakorlat: nincs
  • Pályaalkalmassági követelmények: szükségesek
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükségesek
  • Szintvizsga: nincs

Cukrász Képzési Modulok listája:

  • 11561-16 Gazdálkodási ismeretek
  • 11518-16 Élelmiszerismeret
  • 11519-16 Élelmiszerbiztonsági alapismeretek
  • 11521-16 Cukrász szakmai idegen nyelv
  • 11522-16 Cukrász szakmai feladatok
  • 11497-12 Foglalkoztatás I.
  • 11499-12 Foglalkoztatás II.

Cukrász OKJ Vizsga feltételei:

Valamennyi modulból a modulzáró vizsga eredményes letétele.

Cukrász képzés részletes, törvényileg meghatározott ismertetőjét az alábbi dokumentum tartalmazza. Forrás: nive.hu

Árgarancia

Az ár a képzés teljes költségét jelenti, mely tankönyvvel, jegyzettel és vizsgadíjjal együtt értendő! Egyes képzéseink esetében munkaruha illetve további szükséges eszközök is a feltüntett árak részét képezik!
További költségek felmerülése az M-STÚDIUM-nál nincs!

 

Kérdésed van? Hívd munkatársainkat, akik készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre a képzések, tanfolyamok, vizsgák vagy a szervezéssel kapcsolatban!

Oktatásszervező
+36303858917
Oktatási referens
+3672475056
Iroda
7370 Sásd, Kolozsvár u.14.
E-mail
megyeri.marcsi@mstudium.hu