Nevelőszülő OKJ képzéseinken résztvevő és a már sikeres vizsgát tett hallgatóink, valamint a szervezők és oktatók találkozóján saját és nevelt gyerekek is megismerhették egymást, együtt játszhattak kicsik és nagyok. Arcfestés, kézműveskedés, bábszínház, lufi!

Nevelőszülő találkozó

Nevelőszülő OKJ képzéseinken résztvevő és a már sikeres vizsgát tett hallgatóink, valamint a szervezők és oktatók találkozóját szerveztük 2016. március 28-án. A nagy sikerű és örömteli rendezvényen a saját és nevelt gyerekek is megismerhették egymást, együtt játszhattak kicsik és nagyok. Arcfestés, kézműveskedés, bábszínház, lufi!
Boldog percek, Boldog órák egy-egy Boldog élet reményében!

A teljes képanyag galériánkban a 2016-os évfolyam alatt március, 2016.03.29 | Nevelőszülő találkozó pontban nézhető meg!

Ugrás a képgalériához...

Hírek, információk, Események

A Képzés Világából

Árgarancia

Az ár a képzés teljes költségét jelenti, mely tankönyvvel, jegyzettel és vizsgadíjjal együtt értendő! Egyes képzéseink esetében munkaruha illetve további szükséges eszközök is a feltüntett árak részét képezik!
További költségek felmerülése az M-STÚDIUM-nál nincs!

 

Kérdésed van? Hívd munkatársainkat, akik készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre a képzések, tanfolyamok, vizsgák vagy a szervezéssel kapcsolatban!

Oktatásszervező
+36303858917
Oktatási referens
+3672475056
Iroda
7370 Sásd, Kolozsvár u.14.
E-mail
megyeri.marcsi@mstudium.hu