Élelmezésvezető Képzés Indul

Kaposvár és Pécs helyszíneken

Igazi tankönyvek minden hallgatónknak

Az M-STÚDIÚM és kíváló oktatói által fejlesztett, nyomtatott képzési jegyzetek minden hallgatónknak jár a tanfolyamonhoz.
Az árainkban ez is benne van!

Hírek, információk A Képzés Világából - M-STÚDIUM
Nevelőszülő OKJ képzéseinken résztvevő és a már sikeres vizsgát tett hallgatóink, valamint a szervezők és oktatók találkozóján saját és nevelt gyerekek is megismerhették egymást, együtt játszhattak kicsik és nagyok. Arcfestés, kézműveskedés, bábszínház, lufi!

Mezőfalvi aranykalászos gazda képzés

Egy hallgatónk nagyon jó képeket készített a mezőfalvi aranykalászos gazda képzés vizsgára felkészülő napján. A további képeket képgalériánkban 2016-os évfolyam alatt április 2-ai képek közt lehet megtekenteni!

Ugrás a képgalériához...
Hírek, információk A Képzés Világából - M-STÚDIUM

OKJ-s képzésre jelentkeznétek, de nem tudjátok, mit jelentenek a képzések előtti számok?
Összegyűjtöttük, milyen képzési szintek vannak Magyarországon, és milyen iskolai végzettség kell a különböző tanfolyamok, iskolarendszerű képzések elkezdéséhez.

Hírek, információk A Képzés Világából - M-STÚDIUM

Képzési lehetőség házi gondozói szolgálatok munkatársainak
1/2000. (I. 7.) SzCsM rendelet a személyes gondoskodást nyújtó szociális intézmények szakmai feladatairól és működésük feltételeiről rendelet 6 § 5. bekezdése szerint kaptak még egy évet a házi gondozói szolgálatok az alkalmazottaik képesítésének megszerzésére.

Hírek, információk, Események

A Képzés Világából